![]() |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
![]() |
k@the |
![]()
პოსტი
#1
|
![]() იყო და არა იყო რა... ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 16,796 რეგისტრ.: 21-May 07 მდებარ.: მყარად მიწაზე წევრი № 1,967 ![]() |
დამეხმარეთ.
მაინტერესებს სეფისკვერი საქართველოში საფუარით მზადდება თუ არა? წინასწარ დიდი მადლობა! -------------------- --
There are only 10 types of people in the world -- those who understand binary, and those who don't. |
![]() ![]() |
mariami-k |
![]()
პოსტი
#2
|
![]() მარიამი ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Members პოსტები: 2,841 რეგისტრ.: 12-December 06 წევრი № 671 ![]() |
ნამდვილად ვიცირომ საფუარით მზადდება . იზილება ძალიან მაგარი ცომი, რომ გამოცხობის დროს არ აფუვდეს ძალიან სდა ბურთებივით არ გაიკეთის, ასეთი სეფისკვერი საკვეთად აღარ გამოდგება.
მეც გამიგია რომ სეფისკვერს საფუარის გარეშე აკეთებდნენ ადრე. სეფისკვერის ცხობის დროს არ შეიძლება საუბარი, გულში უნდა ლოცულობდე. არ შეიძლება რომ ხელზე რაიმე სახის დაზიანება ქონდეს მცხობელს (ჭრილობა და ა.შ.). მე მაქვს ნანახი სეფისკვერის გამოცხობა. ჩემი მეგობარი ბერი აცხობდა და მე მაინტერესენდა და მაცქერინა. დიდი მადლია სეფისკვერის ცხობა. -------------------- "შეიყვარეთ სიყვარული"
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 16th June 2025 - 06:03 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი