ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
ნათია |
Nov 29 2007, 11:02 PM
პოსტი
#81
|
Miss invisible ჯგუფი: მოდერატორ-ფინანსისტი პოსტები: 18,669 რეგისტრ.: 28-February 07 წევრი № 1,224 |
თემა მზადაა! შეგიძლიათ დაწეროთ რეცეპტები, გააკეთოთ და "დააგემოვნოთ"
-------------------- პატიოსნება ჩვენი დროის ჭეშმარიტი არისტოკრატიზმია!
|
guest |
Dec 6 2007, 05:01 AM
პოსტი
#82
|
Advanced Member ჯგუფი: Members პოსტები: 6,611 რეგისტრ.: 7-June 07 წევრი № 2,127 |
აქ ვაკეთებთ თათი ასე უხდება ძალიან, გარდა ამისა, რა თქმა უნდა აქ ცოტა ასიმილაციას განიცდის ჩვენი სამზარეულო, მე პირადად ჩემი საკუთარი რეცეპტები მაქვს, ზოგი მეთოდი გადმოვიღე მედიტერანული, შვეიცარიული და ფრანგული სამზარეულოდან, ხშირად, ჩვენებური პროდუქტის არ არსებობის ბრალიცაა ასე "უცხო" პროდუქტის გამოყენება და ასე შემდეგ. სხვა გზა არაა მაგრამ, მერწმუნე რომ ძალიან კარგად ხდება ეს ამბავი და შესაშური კერძების რეცეპტები ყალიბდება
პ.ს. მე მაგალიტად ფრანგული აჯაფსანდალი რატატუი ქვია, ძალიან მომეწონა, განსაკუთრებით ცივად მიირთმევენ, ემსგავსება ჩვენსას, მაგრამ ბოსტნეული არის ძალიან პატარა კუბიკებად დაჭრილი. ასევე იტალიური ანტიპასტი-ც ჩვენებურს მაგონებს. პ.პ.ს. თათარაშვილი თუ შეიძლება სურათები სხვა სერვერზე ატვირთე, აქედან ძალიან უჭირს ამ გვერდს გახსნა, რამეთუ არ იტვირთება ეგ სურათები დროზე. მადლობა, თუ მოახერხებ რა თქმა უნდა. |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 4th June 2024 - 11:41 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი