ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
ნათია |
Nov 29 2007, 11:02 PM
პოსტი
#1
|
Miss invisible ჯგუფი: მოდერატორ-ფინანსისტი პოსტები: 18,669 რეგისტრ.: 28-February 07 წევრი № 1,224 |
თემა მზადაა! შეგიძლიათ დაწეროთ რეცეპტები, გააკეთოთ და "დააგემოვნოთ"
-------------------- პატიოსნება ჩვენი დროის ჭეშმარიტი არისტოკრატიზმია!
|
likka |
Feb 5 2009, 02:39 PM
პოსტი
#2
|
გენა ჯგუფი: Members პოსტები: 5,044 რეგისტრ.: 5-April 07 მდებარ.: Strawberry fields... წევრი № 1,578 |
ქეთინო
რა ჯობია კარტოფილსო - ვამბობ მე ხოდა, იმდღეს მოვიწადინე სახლში და ე.წ შვედური "გამომცხვარი კარტოფილი" მოვიმზადე, თავს ვასიამოვნე რა მოკლედ მსხვილ-მსხვილ კარტოფილებს კარგად გარეცხავთ, კააააარგად, მერე მუნდირიანსვე შუაზე გაჭრით სიგრძეზე ოღონდ, წაუსვამთ მარილს (ქართულ რეალობაში სვანური მარილი ჯობია ) და ოოოოდნავ ზეთმოსმულ ცხელ ე.წ. ჯარონაზე დადებთ ღუმელში. დრო და დრო გადაამობრუნეთ რომ კარგად დაიბრაწოს და ჩანგლით ჩაჩხვლიტეთ რომ დარბილდეს... ვისაც უყვარს ზემოდან თითო-თითო წვეთი ზეთი დააპკურეთ დაჩხვლეტილ ადგილებში, ძალიან უხდება.... ასე 15-20 წუთის შემდეგ მზად უნდა იყოს... ცალკე აიღებთ ერთ ფინჯან არაჟანს, დაუმატებთ 2-3 კბილ გახეხილ ან გატარებულ ნიორს, მარილს (სვანური აქაც უკეთესია) და ცოტა შავ პილპილს და შეგიძლიათ კარტოფილთან ერთად მიირთვათ სწრაფად, მარტივად, გემრიელად ქვია ამას -------------------- ეჰ...
|
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd September 2024 - 01:46 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი