ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
ნათია |
Nov 29 2007, 11:02 PM
პოსტი
#1
|
Miss invisible ჯგუფი: მოდერატორ-ფინანსისტი პოსტები: 18,669 რეგისტრ.: 28-February 07 წევრი № 1,224 |
თემა მზადაა! შეგიძლიათ დაწეროთ რეცეპტები, გააკეთოთ და "დააგემოვნოთ"
-------------------- პატიოსნება ჩვენი დროის ჭეშმარიტი არისტოკრატიზმია!
|
dariala |
Feb 16 2009, 09:35 PM
პოსტი
#2
|
Member ჯგუფი: Members პოსტები: 868 რეგისტრ.: 30-August 08 მდებარ.: www.boke.ge/user/marianita წევრი № 5,550 |
ეხლავე
ე.ი. ნახევარი კილო ფარში უნდა აურიოთ ხახვთან და მწვანილთან, ბრინჯთან, პილპილთან, მარილთან და ცოტა წყალთან ერთად. კარგად აურიეთ. ვაზის ფოთლებს უნდა დაასხათ მდუღარე წყალი და გააჩეროთ რამოდენიმე საათი, როცა გაცივდება ფრთხილად უნდა გაწუროთ, შემდეგ ჩვეულებრივი წესით უნდა გაახვიოთ. ქვაბის ძირზე დაალაგეთ კომბოსტოს ფოთლები და ფენა-ფენად დაალაგეთ გახვეული ტოლმები, მერე პომიდორი ან წყალში გახსნილი ტომატი მოასხით ზემოდან, დაადეთ მძიმე თეფში ან რამე მსგავსი და მჭიდროდ დაახურეთ თავსახური, ნელ ცეცხლზე უნდა ხარშოთ დაახლოებით საათნახევარი.შეგიძლიათ მიირთვათ ნივრიან მაწონთან და არაჟანთან ერთად -------------------- http://forum.ge/?f=16&showtopic=34248922
|
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 21st September 2024 - 10:55 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი