ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
ნათია |
Nov 29 2007, 11:02 PM
პოსტი
#1
|
Miss invisible ჯგუფი: მოდერატორ-ფინანსისტი პოსტები: 18,669 რეგისტრ.: 28-February 07 წევრი № 1,224 |
თემა მზადაა! შეგიძლიათ დაწეროთ რეცეპტები, გააკეთოთ და "დააგემოვნოთ"
-------------------- პატიოსნება ჩვენი დროის ჭეშმარიტი არისტოკრატიზმია!
|
likka |
Mar 3 2009, 01:13 AM
პოსტი
#2
|
გენა ჯგუფი: Members პოსტები: 5,044 რეგისტრ.: 5-April 07 მდებარ.: Strawberry fields... წევრი № 1,578 |
ციტატა სადამდე უნდა ვალბო? სადამდე და სანამ არ გახმება სადამდე უნდა ალბო და სანამ არ დარბილდება, ჯამში ჩაყრი და ადუღებულ წყალს დაასხამ, ეგრევე გაფუვდება ამიტომ ცოტა დიდში ჩაყარე, მერე მიხვდები რა თვითონ, ძააან ფაფასავით კი არ უნდა გახდეს, დარბილდება და მერე პამიდორთანე ერთადაც ხო უნდა ხარშო, ხოდა იმ კონდიციამდე მიიყვანე რა რო საინტერესო იყოს მერე ჭამა -------------------- ეჰ...
|
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 21st September 2024 - 01:10 PM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი