ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ქართული და უცხოური სამზარეულო, უცხოეთში მცხოვრები ფორუმელების თხოვნით |
ნათია |
Nov 29 2007, 11:02 PM
პოსტი
#1
|
Miss invisible ჯგუფი: მოდერატორ-ფინანსისტი პოსტები: 18,669 რეგისტრ.: 28-February 07 წევრი № 1,224 |
თემა მზადაა! შეგიძლიათ დაწეროთ რეცეპტები, გააკეთოთ და "დააგემოვნოთ"
-------------------- პატიოსნება ჩვენი დროის ჭეშმარიტი არისტოკრატიზმია!
|
k@the |
Jan 6 2010, 05:22 PM
პოსტი
#2
|
იყო და არა იყო რა... ჯგუფი: Members პოსტები: 16,796 რეგისტრ.: 21-May 07 მდებარ.: მყარად მიწაზე წევრი № 1,967 |
Ligia
არა, დალბობა არ ჭირდება, ყველა მლაშე არაა. ისე მე ვყიდულობ ხოლმე თურქულ ყველს, ფეტას გავს, მაგრამ უფრო მსუბუქია და ის ძალიან უხდება ხაჭაპურს, მაგრამ მარტო lidl - მაღაზიების ქსელში მივაგენი, ალბათ სხვაგანაც იქნება. დაახლოებით 40 წუთი უნდა ხოლმე აირღუმელში. დროჟის ცომიანს არ ვაკეთებ აირღუმელში, მაწვნის ცომით. -------------------- --
There are only 10 types of people in the world -- those who understand binary, and those who don't. |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd September 2024 - 01:12 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი