ებრაელთა 1:3 ღმერთუ თუ ქრისტე???, /? |
სტუმარს სალამი ( შესვლა | დარეგისტრირება )
ებრაელთა 1:3 ღმერთუ თუ ქრისტე???, /? |
esre ars cheshmariteba |
Mar 9 2013, 09:34 PM
პოსტი
|
Member ჯგუფი: Members პოსტები: 911 რეგისტრ.: 27-January 12 წევრი № 12,003 |
ებრაელთა 1:3 ში ვის მიეწერება ფრაზა _ყოველივე რომ უპყრია თავისი ძალმოსილების სიტყვით, ქრისტეს თუ ღმერთს? ნაჩქარევად ნურაფერს დაასკვნით, მე ძალიან გამიკვირდა რომ ულფმა პირდაპირ ქრისტეს მიაწერა ეს სიტყვები . მართლმადიდებლები რას იტყვიან?
ყველამ დააფიქსიროს თავისი აზრი და მერე მცირედ შენიშვნას გავაკეთებ! |
esre ars cheshmariteba |
Dec 4 2017, 12:10 AM
პოსტი
|
Member ჯგუფი: Members პოსტები: 911 რეგისტრ.: 27-January 12 წევრი № 12,003 |
Gmerts yvela droshi yavda msaxurebi ogond es imas ar nishnavs rom yovel matgans , drois sxvadasxva epoqashi mcxovrebs, sruliad kargad esmoda wminda werilis yvela winaswarmetyveleba ... Danielis winaswarmetyveleba iyo dabechdili bolo jamamde da bunebrivia , rom mas ver chawvdeboda adre mcxovrebi uflis msaxuri . Aseve apokalipsisi dgemde araa bolomde ganmartebuli da rogor sheidzleba rom adre mcxovreb qristians is scodnoda ushecdomod ?! uflis mociqulebis da mati mowafeebis sikvdilis shemdeg , roca gandgomileba moxda eklesiashi , mas shemdeg aravin ar icis vin iyvnen uflis cheshmariti msaxurebi,, valdensebi miichneodnen uflis cheshmarit msaxurebad da mat shemdgom ubralod istoriulad veranairad ver dadasturdeba is tu vin iyo uflis namdvili msaxuri . Qalkedonelebs me 4 Msoflio saeklesio krebamde tavad ver gaerkviat ra swamdat da ra weshmaritebis pyrobazea saubari?! Sulis ukvdavebaze ubralod ar girs dava , rametu visac esmis qristianobis mtavari arsi da dedabodzi , is uechvelad daaskvnis imas rom adamiani sikvdilisas wyvets arsebobas da ertaderti imedi es mkvdretit agdgomaa ! Tu efesoshi kacurad vebrdzodi av mxecebs , ra sargebeli maq tu mkvdrebi ar agdgebian? Aq pavle shavit tetrze swers rom mas ar unda qondes ukvdavi suli , radgan am shemtxvevashi mas sargebeli ki ara ufro metic eqneboda . Elias shemtxveva primitiulia - Originali targmanit ase jgers - Ismina ufalma elias gagadi da bavshvs sicocxle daubruna , ebraulad nefeshia iq gamoyenebuli, magram roca raxeli kvdeba iq weria sulis amoxdomisas , anu ukanasknelad amosuntqvisaso - Aq ukve ruaxia gamoyenebuli anu suntqva Afsoluturad yvela muxls aqvs tavisi namdcili mnishvneloba da es originalshi gadamowmebisas natelia Iobi kargad swers 14 Tavi - Magram kaci kvdeba da dzleulia igi ruaxs amoushvebs anu suntqvas shewyvets da sadgaa igi? Sadgaao? Fafu gaqreba is Fsaltiris 145 Tavze agar vilaparakeb ubralod getyvi mtavars --- Qriste imitom miyvars rom is mxolod kacad movida isetad rogorc shen xar da is namdvilad mokvda anu arseboba shewyvita jvarze ! Ai am udides msxverplze wavida ufali chemtvis da shentvis da tu es ase araa mashin ycelaferi wyalshi iyreba da qriste xdeba ubralo personaji romelmac rogorc kargma msaxiobma kargad sheasrula tanjvis da mochvenebiti sikvdilis roli Kidev vimeoreb - Qriste imitom miyvars rom man sikvdils chaxeda tvalebshi da tumca shedzrwunda , mainc sheinarchuna ertguleba mamisadmi ! Dasasruls ioane 10 :17 Ris dakargvaze da migebaze saubrobs qriste tu is sicocxles ver dakargavda ? Tu mas ukvdavi suli qonda da metic is gmertkaci iyo , mash rad schirdeboda mas sulis anu sicocxlis migeba mamisagan ?
|
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 1st November 2024 - 02:58 AM |
მართლმადიდებლური არხი: ივერიონი
ფორუმის ელექტრონული ფოსტა: იმეილი